Νάτσο… απ’ το μανίκι!

Νάτσο… απ’ το μανίκι! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Μπορεί να το… παράκανε στο «ανακάτεμα της τράπουλας», αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ τράβηξε «άσο απ’ το μανίκι»!



Την ώρα που το εκτεταμένο rotation του Ισπανού έδειχνε να κοστίζει δύο πολύτιμους πόντους στην ΑΕΚ, ο (ερχόμενος από τον πάγκο) Σκόκο της έδωσε μεγάλη νίκη (1-0) με την Καβάλα!

Εξαιρετικοί -μετά την αποβολή του Καρντόσο στο 53’- οι «κιτρινόμαυροι», θα μπορούσαν να… σκέφτονται από νωρίτερα (δοκάρι Μίτσελ στο 47') τον «τελικό» της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ!

  Πριν την έναρξη του αγώνα -και στο πλαίσιο των βραβεύσεων που έχει καθιερώσει στους παλαιμάχους- η ΠΑΕ ΑΕΚ τίμησε τον Τάκη Καραγκιοζόπουλο. Ο ήρωας του '89 (με το γκολ-πρωτάθλημα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό) παρέλαβε τιμητική πλακέτα και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες.

  Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Μάκης Ψωμιάδης, που παρακολούθησε το παιχνίδι από μπουθ στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Πώς έπαιξε

Στην… απόλυτη εφαρμογή του rotation προχώρησε ο Μανόλο Χιμένεθ. Εκτός των Δέλλα, Γεωργέα και Καράμπελα (που είχε αφήσει εκτός αποστολής) και των τιμωρημένων Μάκου-Καφέ, ο Ανδαλουσιανός άφησε στον πάγκο και όσους από τους βασικούς της περασμένης Κυριακής είχε στη διάθεσή του (Σκόκο, Μπλάνκο, Ντιόπ, Γκερέιρο).

Έτσι, το 4-2-3-1 (που επανήλθε ως διάταξη) διαμορφώθηκε ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σάχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Νταντόμο, Νασούτι, Ματέος και Μανωλάς. Στα χαφ βρέθηκαν οι Μίτσελ-Γκέντσογλου, στην τριάδα μπροστά τους οι Λαγός (αριστερά), Λυμπερόπουλος (κέντρο), Μπερνς (δεξιά) και προωθημένος ο Μπαχά. 

 

 

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός
sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια