"Δεν πληρώνω" στο τμήμα

Σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αρνήθηκε να πληρώσει εισιτήριο. Δεν είχε μαζί του ταυτότητα. "Αναγκαστική παρακράτηση" καταγγέλλει η κίνηση πολιτών "Επιβάτες"


Την μεταφορά φοιτητή, που δεν πλήρωσε εισιτήριο σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης καταγγέλλει η κίνηση πολιτών "Επιβάτες".
Το περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο ΟΑΣΘ, της γραμμής 27 προς Σταυρούπολη.
Σύμφωνα με την καταγγελία του εκπροσώπου της κίνησης, Γ. Θεοδωρόπουλου, ο νεαρός δεν είχε καταβάλει το αντίτιμο του εισιτηρίου και δεν είχε μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα που του ζήτησε ο ελεγκτής, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το όχημα και "να παρακρατηθεί για ένα εικοσάλεπτο παρά τη θέλησή του μέσα στο λεωφορείο, με τις πόρτες κλειστές", μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.
Ο νεαρός οδηγήθηκε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Εκπρόσωποι των "Επιβατών" με νομικό σύμβουλο έσπευσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πολίχνης για να παρέχουν νομική υποστήριξη στον νεαρό στην περίπτωση, που θα θελήσει να υποβάλει μήνυση για την αναγκαστική παρακράτησή του στο λεωφορείο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια