Τις έντυνε με τη στολή της Μίλαν

Τις έντυνε με τη στολή της Μίλαν

ΔΕΙΤΕ: Και μετά του έκαναν στριπτίζ

Όπως αποκαλύπτουν σημερινά δημοσιεύματα τα κορίτσια των διάσημων πλέον πάρτι «bunga bunga» του Μπερλουσκόνι ήταν ντυμένα με τη στολή της Μίλαν, πριν αρχίσουν να επιδίδονται σε… στριπτίζ!

Ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των ιταλικών ΜΜΕ βρίσκεται στο επίκεντρο ερωτικών σκανδάλων τους τελευταίους μήνες, ενώ τον Απρίλιο θα δικαστεί για την υπόθεση «Ρούμπι». Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ιταλός πρωθυπουργός συνήψε ερωτική σχέση με μια ανήλικη ιερόδουλο!

Ο 74χρονος Καβαλιέρε είναι ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Μίλαν και όπως αποκαλύπτεται από τα έγγραφα της δικογραφίας, τα κορίτσια που συμμετείχαν στα διάσημα πλέον πάρτι του, φορούσαν -εκτός από στολές νοσοκόμας και αστυνομικίνων- τα… κοκκινόμαυρα της Μίλαν!

Στις 20.000 σελίδες της υπόθεσης υπάρχει αναφορά της 31 ετών Elisa Toti, η οποία φέρεται να λέει στην 34χρονη τηλεπερσόνα Adriana Verdirosi: «Για το Σίλβιο βάζαμε τη στολή της Μίλαν». Στο ίδιο έγγραφο υπάρχει απομαγνητοφωνημένη συνομιλία της Toti η οποία είπε σε γνωστό της ότι της είχε γίνει πρόταση να κοιμηθεί με το Μπερλουσκόνι «αν ο ίδιος δεν έχει να παρευρεθεί σε κάποιο άλλο επίσημο γεγονός».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια