Κατσάδα από Χιμένεθ


Κατσάδα από Χιμένεθ

«Αν θέλετε να πάρετε το Κύπελλο, αλλάξτε εικόνα και γρήγορα»

Εκνευρισμένος είναι ο Μανόλο Χιμένεθ για την έλλειψη συγκέντρωσης που παρουσίασαν οι παίκτες του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και κατά την ομιλία του στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα τα… έχωσε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. «Αν θέλετε να πάρετε το Κύπελλο, αλλάξτε εικόνα και γρήγορα», τους είπε.

Η Ένωση παραλίγο να χάσει μέσα από τα χέρια της την πρόκριση από τους «πράσινους» και ο Ισπανός τεχνικός, παρά τους πανηγυρισμούς και το καλό κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο, δεν το άφησε να… πέσει κάτω αυτό.

Είναι γνωστό ότι ο Χιμένεθ δεν μασάει τα λόγια του και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, αφού παραδέχτηκε ότι η τύχη έδειξε το καλό της πρόσωπο στην ΑΕΚ.

«Παρά το γεγονός ότι προκριθήκαμε και το πανηγυρίσαμε με την ψυχή μας, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την χθεσινή εμφάνισή σας. Ήταν απαράδεκτη...», τόνισε αρχικά κατά την ομιλία του στους παίκτες της Ένωσης στη σημερινή προπόνηση.

«Στα πρώτα είκοσι λεπτά παίξαμε πολύ καλά και μετά δεν κάναμε τίποτα σωστό μέσα στο γήπεδο. Όλα τα κάναμε λάθος... Δεν είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας και δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός. Χθες το πρωί δουλέψαμε στα στημένα και το βράδυ φάγαμε δυο γκολ από στημένες φάσεις στα κόρνερ. Αν θέλετε να πάρετε το Κύπελλο, αλλάξτε εικόνα και γρήγορα! Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη, δεν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να το κερδίσουμε», πρόσθεσε. 

Πηγή: sportfm.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια