Οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κοντά στους μετανάστες

Οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κοντά στους μετανάστες

Καλούν την κυβέρνηση να αναλάβει ευθύνες

Την απόφασή τους να διακόψουν από αύριο τη λήψη ζάχαρης και να παίρνουν μόνο νερό και αλάτι ανακοίνωσαν οι 50 μετανάστες που βρίσκονται στην 34η μέρα της απεργίας πείνας, στον 7ο όροφο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου.

Αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α,επισκέφθηκε τους απεργούς εξέφρασε συμπαράσταση στον αγώνα τους και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας τους. 

«Η απεργία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, οι εξελίξεις απαιτούν αναβαθμισμένη πολιτική ευθύνη την οποία, δυστυχώς, δεν βλέπουμε από την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση παλινδρομεί, καθυστερεί, αδυνατεί, κρύβεται και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της», δήλωσε, μετά την επίσκεψη, ο κ. Δρίτσας.

Εκπρόσωπος των μεταναστών είπε ότι άνθρωποι που ζύγιζαν 80 κιλά ζυγίζουν σήμερα 44 κιλά και αρκετοί έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία ύστερα από λιποθυμίες.

Οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη και μέλη της διοίκησης, και συζήτησαν για την εξέλιξη της απεργίας πείνας των μεταναστών.

Με πρωτοβουλία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για το θέμα της μετανάστευσης στην αίθουσα της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων 
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια