Συνεχίζεται η χιονόπτωση στην Πελοπόννησο

Συνεχίζεται η χιονόπτωση στην Πελοπόννησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Που είναι απαραίτητες οι αλυσίδες

Η χιονόπτωση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στα ορεινά και ημιορεινά της Πελοποννήσου. Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αρκαδίας. 

Επίσης αλυσίδες είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους οι διερχόμενοι οδηγοί, που κινούνται στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης, Σπάρτης - Καλαμάτας μέσω Ταϋγέτου, Τρίπολης - Αρχαίας Ολυμπίας, Τρίπολης - Καλαβρύτων και Πατρών, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Μεγαλόπολης, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Άργους και στην ορεινή Κορινθία, αλλά και στο δρόμο Σπάρτη - Λογγανίκο - Μεγαλόπολη.

Κλειστός είναι ο δρόμος από Λεβίδι προς Νεμέα μέσω Κανδήλας και ο δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου, το οποίο δεν λειτουργεί. Στην Αργολίδα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο από Νεοχώρι και είναι αποκλεισμένα τα χωριά, Δούκα Βρύση, Κεφαλόβρυσο, Εξοχή, Αλέα, Φρουσούνα, Άγιο Νικόλαο και Σκοτεινή.
Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν συνεχής ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος κυρίως σε χωριά της Αρκαδίας.

Συνεργεία εκχιονισμού βρίσκονται στους δρόμους κι εργάζονται αδιάκοπα, ενώ οι αρχές συνιστούν στους οδηγούς να είναι υποχρεωτικά εφοδιασμένοι με αλυσίδες, γιατί υπάρχουν σημεία που απαιτείται να τις χρησιμοποιήσουν.
Κλειστά ήταν σήμερα κι αναμένεται να είναι και αύριο τα σχολεία σε Βαλτεσινίκο, Δημητσάνα, Βυτίνα, Βλαχοκερασιά, Άγιο Πέτρο και Καστρί στην Αρκαδία.
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια