Οξεία κριτική από την Β. Παπανδρέου στη... μνημονιακή πολιτική

Αποκαλυπτικός για το μέλλον μας ο Γ. ΠαπακωνσταντίνουΟξύτατη ήταν η κριτική της Β. Παπανδρέου η οποία είπε ευθέως ότι η κυβέρνηση δεν έχει συντονισμό και αλληλεγγύη. Παράλληλα αμφισβήτησε την «λύση μνημόνιο λέγοντας χαρακτηριστικά
«Σταματήστε τη λογική ότι το Μνημόνιο είναι μονόδρομος. Δεν έχετε ολοκληρωμένο σχέδιο πολιτικής. Δεν έχετε αλληλεγγύη μεταξύ σας. Δεν έχετε συντονισμό».


«Μαζεμένος», όπως του είπε άλλωστε η Β. Παπανδρέου, εμφανίστηκε χθες στην ΚΤΕ οικονομικών του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος παραδέχτηκε ότι στο θέμα της δημόσιας περιουσίας «ήμασταν άγαρμποι και άτολμοι».

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι ο υπουργός οικονομικών εμφανίστηκε επιφυλακτικός για τις εξελίξεις στην οικονομία , εξέφρασε σκεπτικισμό για τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής και άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι το 2012 θα χρειαστούν περεταίρω περικοπές σε τομείς όπως η παιδεία και η υγεία.

«Αν τα καταφέρουμε έχει καλώς, αν δεν τα καταφέρουμε θα σερνόμαστε» φέρεται να είπε στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος συνέχισε: «Δεν υπάρχει φως γι’ αυτό και οι πολίτες δυσφορούν. Εμείς όμως πρέπει να συνεχίσουμε και να επιδεικνύουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας».

newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια