Θρίλερ με την μεταφορά ασθενούς από την Πάρο – Ξεκίνησαν 3 ελικόπτερα αλλά έφυγε με πλοίο της γραμμής


Τα δύο ελικόπτερα δήλωσαν βλάβη ενώ το τρίτο κλήθηκε να συμμετάσχει σε επιχείρηση αναζήτησης αγνοουμένου έτσι ο καρδιοπαθής έφτασε στην Αθήνα με πλοίο της γραμμής. (δείτε το βίντεο)




Όλα ξεκίνησαν όταν ο ασθενής έπαθε έμφραγμα και έπρεπε να μεταφερθεί από το Κέντρο Υγείας Πάρου σε άλλο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Το νοσοκομείο του νησιού ζήτησε ελικόπτερο από το ΕΚΑΒ και άμεσα κινητοποιήθηκε η πολεμική αεροπορία και έστειλε το πρώτο super puma. Ωστόσο δεν έφτασε ποτέ καθώς στην πορεία δήλωσε βλάβη.

Στη συνέχεια, κλήθηκε δεύτερο ελικόπτερο αλλά ούτε εκείνο έφτασε καθώς ζητήθηκε η συνδρομή του στην επιχείρηση αναζήτησης του ψαρά από το Τολό και αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία. Τέλος, ξεκίνησε και τρίτο ελικόπτερο από την Χιο για να μεταφέρει τον ασθενή από την Πάρο το οποίο όμως αντιμετώπισε τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και δεν προσγειώθηκε ποτέ στο νησί.

Τελικά, ο ασθενής ταξίδεψε με πλοίο της γραμμής λίγο πριν ανακοινωθεί απαγορευτικό λόγω της έντονης κακοκαιρίας που επικρατεί από χθες. Ο ασθενής νοσηλεύεται στην Αθήνα και θα υποβληθεί σε στεφανιογράφημα, ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά καλή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που ελικόπτερο του ΕΚΑΒ δεν προσγειώνεται στο νησί για να παραλάβει ασθενή. Ένας 16χρονος μαθητής πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα.
Μέγεθος κειμένου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια