Μαζί τα φάγαμε, οι… κοπρίτες!

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ


Δέκα φορές κοπρίτες είναι κατά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο οι πολιτικοί που διόρισαν «κοπρίτες» στο Δημόσιο στο πλαίσιο του πελατειακού συστήματος. 

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, εξήγησε ότι δεν θεωρεί κοπρίτες όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά εκείνους που διορίστηκαν με ρουσφέτι.
 

Είπε πως ο ίδιος δεν έχει κάνει ούτε ένα ρουσφέτι, διότι δεν ήθελε να ασκήσει τέτοιου είδους πολιτική και ζήτησε να αλλάξει το εκλογικό σύστημα, ώστε να καταργηθεί ο σταυρός προτίμησης, που είναι το αντάλλαγμα του ρουσφετιού. 

Απάντηση έδωσε και για την περίφημη φράση του «Μαζί τα φάγαμε», λέγοντας πως  «υπάρχουν σημαντικές περιπτώσεις διασπάθισης πολιτικού χρήματος που πρέπει να εξελιχθούν σε ποινικές υποθέσεις απόδοσης ευθυνών, αλλά τα πολλά λεφτά δεν χάθηκαν εκεί....Τα μεγάλα χρέη τα προκάλεσε το ίδιο το σύστημα». 

Τέλος, κατήγγειλε απόπειρα εξόντωσής του από συγκεκριμένους ανθρώπους και για συστηματική καμπάνια υπονόμευσης προσώπων που ασκούν κυβερνητική πολιτική, για να καταλήξει: «Το χατίρι αυτό δεν θα τους το κάνω». 


Τα μεγάλα χρέη τα προκάλεσε το ίδιο το σύστημα» που μέρος του συστήματος είσαστε κι' εσείς κ. Πάγκαλε. Και επιτέλους κόψτε αυτό το στυλάκι της μαγκιάς και του τα ξέρω ολα. Αν θέλετε να πουλήσετε μαγκιά βγείτε στο δρόμο και μιλήστε στούς <<κοπρίτες>> που κυκλοφορούν  και πες τους πως τα φάγαμε μαζί. Εκει να δείς γέλιο που θα κάνουμε Αντιπρόεδρε.  
                             zouzouni         

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.