Στην τελική ευθεία οι προσλήψεις στη Βουλή

Στην τελική ευθεία οι προσλήψεις στη Βουλή

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του γραπτού διαγωνισμού

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων για τον γραπτό διαγωνισμό που αφορά στην πρόσληψη 18 μόνιμων υπαλλήλων στη Βουλή, ανακοίνωσε σήμερα το ΑΣΕΠ.

Στο Β’ στάδιο του διαγωνισμού θα συμμετάσχουν οι υποψήφιοι όλων των κατηγοριών που συγκέντρωσαν κατά το πρώτο στάδιο βαθμολογία πάνω από 60 μονάδες.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στο κτίριο του ΑΣΕΠ, στην Αθήνα (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι). Αν και θα ξεκινήσει στις 10:00, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν μία ώρα νωρίτερα.

Η ανεξάρτητη αρχή δίνοντας οδηγίες προς τους υποψηφίους (θα τις βρουν και στην ιστοσελίδα της αρχής asep.gr) σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι για τη διαπίστωση της ταυτότητας των υποψηφίων αυτοί οφείλουν να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην αίθουσα εξέτασης τα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα, δεν επιτρέπεται το κάπνισμα, θα τους δοθούν ειδικά τετράδια, στα οποία οι επιτηρητές θα επικολλήσουν αυτοκόλλητες ετικέτες με τον ατομικό γραμμικό κωδικό κάθε υποψηφίου, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να ελέγξουν την ορθότητα των στοιχείων τους. Επίσης, η έξοδος από την αίθουσα δεν επιτρέπεται στους υποψηφίους πριν από τη λήξη της εξέτασης του πρώτου μαθήματος και πριν περάσει μία ώρα από την έναρξη της εξέτασης των δύο άλλων μαθημάτων, ενώ οι υποψήφιοι, πριν αποχωρήσουν από την αίθουσα, είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν τα τετράδιά τους.

Τέλος, επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι που δεν παραδίδουν το γραπτό δοκίμιο ή αλληλοβοηθούνται ή επιθέτουν στο γραπτό δοκίμιο σημεία αναγνώρισης ή δεν συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις και τις οδηγίες των υπευθύνων της αίθουσας ή διαταράσσουν την τάξη κλπ αποβάλλονται από την αίθουσα και αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία, αφού προηγουμένως κληθούν σε άμεση ακρόαση.
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια