«Έχουμε τα φόντα να περάσουμε»

«Έχουμε τα φόντα να περάσουμε»

Ο Φερέιρα έκανε λόγο για καλή εμφάνιση της ομάδας του

Αισιόδοξος ενόψει του επαναληπτικού με την ΑΕΚ γηπεδούχο, δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου. «Έχουμε τα φόντα να περάσουμε», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού ο οποίος έκανε λόγο για καλή εμφάνιση της ομάδας του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. 

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ, ενώ σε αυτή την χρονική περίοδο η ΑΕΚ δεν είχε ευκαιρίες. Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα με εμπειρία και ποιοτικούς παίκτες. Δεν είναι μια πρόκριση που κρίνεται στους βαθμούς αλλά στη διαφορά τερμάτων. Τελειώσαμε το πρώτο ημίχρονο, χάσαμε με 2-0», τόνισε ο Φερέιρα ο οποίος αναφέρθηκε στον επαναληπτικό: 

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και σύλλογος. Έχει έναν ακόμη αγώνα και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο. Θεωρώ ότι έχουμε τα φόντα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πετύχουμε τα γκολ που θέλουμε για να περάσουμε. Μπορούμε να πετύχουμε το ίδιο αποτέλεσμα και να πάμε και στην παράταση. Θα ήθελα να συγχαρώ τους οπαδούς μας που ήρθαν στο γήπεδο γιατί αισθανθήκαμε την υποστήριξή τους. Λυπάμαι που δεν νικήσαμε. Τις προηγούμενες φορές που δεν ήταν δίπλα μας είχαμε νικήσει», δήλωσε και συνέχισε: «Πιστεύω ότι η ομάδα σιγά-σιγά αρχίζει να βρίσκει το δρόμο της. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε αποτελεσματικοί». 

Για την εμφάνιση του Χριστοδουλόπουλου ο Πορτογάλος σχολίασε: «Ο Λάζαρος είναι ένας νέος παίκτης που είχε προβλήματα στην αρχή της σεζόν. Όταν έφτασα εγώ στην ομάδα είχε αρχίσει να έχει άνοδο. Τον τελευταίο καιρό υπήρχε κάποια απώλεια στη φόρμα του». 

Ο Φερέιρα παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά το γκολ που δέχθηκε: «Είναι αλήθεια ότι μέχρι τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ, παίζαμε καλά. Μετά το γκολ δεν παίξαμε καλά για να «απαντήσουμε». Δεν είναι πάντα εύκολο να εξηγήσουμε τον λόγο που οι ομάδες κάποιες φορές δεν αντιδρούν έτσι όπως περιμένουμε. Αντιδρούν ανάλογα με το αποτέλεσμα. Ίσως να έχει να κάνει με τα συναισθήματα μετά το γκολ που δέχθηκε και δεν ήταν ικανή να απαντήσει μετά το γκολ. Είδαμε το πρώτο μέρος σήμερα. Έχουμε άλλο ένα ματς. Είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να έχουμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα». 

Τέλος ο Πορτογάλος υπερασπίστηκε τις αλλαγές που έκανε: «Δεν χάσαμε λόγω των αλλαγών που κάναμε. Όλοι ξέρουμε πως όταν παίζεις δύο φορές την εβδομάδα δεν είναι εύκολο. Για να ανακτήσουμε την φυσική κατάσταση χρειάζεται να φρεσκάρεται η ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες. Δεν χάσαμε εξαιτίας των αλλαγών».

Πηγή: sport-fm

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια