Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους κατά τη διάρκεια του διαλόγου τα συνδικάτα των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησαν το μεσημέρι.
Αύριο, Τετάρτη, οι εκπρόσωποι του
συνδικάτου των εργαζόμενων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομοθα συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους επί του σχεδίου νόμου για τις αστικές συγκοινωνίες.
Την ίδια στιγμή, σε καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση μεταξύ των σωματείων των εργαζομένων στο Μετρό και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών.
Τα συνδικάτα των εργαζομένων ζήτησαν να μην υπάρξει καταγγελία των συλλογικών συμβάσεων εργασίας όπως προβλέπει το σχέδιο νόμου για την αναδιάρθρωση του ΟΑΣΑ, να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας των συγκοινωνιακών φορέων και να μην υπάρξει περαιτέρω απομάκρυνση προσωπικού από την Αττικό Μετρό εταιρεία λειτουργίας.
Τετάρτη και Πέμπτη από τις στάσεις δεν θα περάσουν τα μπλε λεωφορεία από τις 11:00 έως τις 15:30, ενώ στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν για τις ίδιες ημέρες και οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ.
Ακινητοποιημένοι θα μείνουν αύριο, Τετάρτη και την Πέμπτη, οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, λόγω της 48ωρης απεργίας των εργαζομένων, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν δεκάδες δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων και του διεθνούς δικτύου του ΟΣΕ.
Επίσης καταργούνται τα διεθνή δρομολόγια 334, 335, 336, 337, 460, 461, στην ελληνική διαδρομή τους, αλλά οι επιβάτες τους θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με λεωφορεία.
Ο ΟΣΕ καλεί το επιβατικό κοινό να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του για να ενημερώνεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια