Έκτακτο συμβούλιο για τις απολύσεις των συμβασιούχων

Έκτακτο συμβούλιο για τις απολύσεις των συμβασιούχων

Ευθύνες στο υπ. Εσωτερικών επιρρίπτει ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Συνάντηση με τους συμβασιούχους του δήμου Αμαρουσίου, οι συμβάσεις των οποίων έληξαν στις 31 Δεκεμβρίου και δεν ανανεώθηκαν, είχε ο δήμαρχος της πόλης προκειμένου να τους ενημερώσει για τις ενέργειες της διοίκησης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία των αντιδημάρχων και προέδρων σωματείων εργαζομένων, ο Γιώργος Πατούλης ενημέρωσε τους συμβασιούχους ότι έχει συγκληθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στις 18 Ιανουαρίου, με αποκλειστικό θέμα τη λήψη απόφασης για τους εργαζόμενους που με το τέλος του έτους έχασαν τη δουλειά τους. 

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου επέρριψε ευθύνες στο υπουργείο Εσωτερικών για την κατάσταση που επικρατεί με τους συμβασιούχους, σημειώνοντας πως ο δήμος από την πλευρά του έπρεπε να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του, ωστόσο δεν υπήρχε ανταπόκριση από την κεντρική διοίκηση. «Ας πάψει ο κ. Ραγκούσης να κρύβεται στο καβούκι του υπουργείου του και ας μας δώσει απαντήσεις και λύσεις», ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης, σημειώνοντας πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να δοθεί λύση για τους 350 εργαζόμενους που έχασαν τη δουλειά τους, όπως έγινε με τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων που εργάζονταν στις δημοτικές επιχειρήσεις και τον οργανισμό εργασίας.
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια