Νέες ανασκαφές για το μυθικό θησαυρό!

Νέες ανασκαφές για το μυθικό θησαυρό!

Δεν τα βάζει κάτω ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας

Το σίριαλ με τον θησαυρό του Αλί Πασά στα Τρίκαλα συνεχίζεται… Όπως αποκαλύπτει ο δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου, ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας που προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να εντοπίσει το μυθικό θησαυρό θα ξεκινήσει ξανά σε είκοσι περίπου ημέρες νέες έρευνες.

Οι δύο τους συζήτησαν την αδειοδότηση για νέες ανασκαφές στο ίδιο σημείο, όπου σύμφωνα με τον Ελληνοαυσταλό είναι κρυμμένος ο θησαυρός, ενώ βρίσκεται σε επαφή και με τις άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες.

Πάντως πριν από λίγους μήνες, το γεωτρύπανο, αντί του θησαυρού του Αλί Πασά, έφερε στην επιφάνεια νερό και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα. Η τρύπα σφραγίστηκε και στο μέλλον μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρδευτικές ανάγκες της περιοχής των Αγίων Θεοδώρων.

Εδώ και αρκετούς μήνες, η ζωή των κατοίκων της περιοχής, έχει αλλάξει άρδην. Από τότε που ανακοινώθηκε το φιλόδοξο αυτό σχέδιο, δημοσιογράφοι Έλληνες και ανταποκριτές ξένων πρακτορείων ειδήσεων στην Ελλάδα, ζητούν να μάθουν περισσότερα για την ανακάλυψη του τεράστιου, όπως λέγεται, θησαυρού του Αλί Πασά.
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια