Στα χαρακώματα Τσίπρας-Κατσέλη

Στα χαρακώματα Τσίπρας-Κατσέλη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την υπουργό Εργασίας να παραιτηθεί

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στην υπουργό Εργασίας. «Χτες προσπαθούσατε να δείξετε ότι διαπραγματεύεστε για κάτι που είχε αποφασιστεί. Αν κάποιος διαφωνεί και δεν παραιτείται αυτοεξευτελίζεται. Αλλά αυτό θέλει θάρρος που δεν περισσεύει στην παράταξή σας», σχολίασε δηκτικά.

Συμπλήρωσε δε ότι «η κυβέρνηση σας δεν αξίζει στην χώρα μας γιατί δεν μπορεί να μας υπερασπιστεί απέναντι στους δανειστές».
«Δεν θα ήμουν εδώ τώρα αν δεν πίστευα ότι αυτή η ρύθμιση είναι καλή για το δημόσιο συμφέρον. Κανένα μέλι υπουργικού θώκου δεν θα με ενδιέφερε», απάντησε η Λούκα Κατσέλη και πρόσθεσε ότι «ανεξαρτήτως κρίσης, μια τέτοια ρύθμιση θα έπρεπε να είναι κομμάτι των συλλογικών μας διαπραγματεύσεων».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τη μεταφορά της εφαρμογής του φόρου στις διαφημίσεις για το 2013, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «χαρίζει φόρους και αφήνει επιχειρηματίες να παρανομούν γιατί έχει τη στήριξη τους. Ορίστε η διαπλοκή, την ώρα που ο λαός στενάζει», πρόσθεσε.

Ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε και την τραγική κατάσταση που επικρατεί στους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, φέροντας ως παράδειγμα ότι «υπεγράφησαν ατομικές συμβάσεις πριν καν έρθει το νομοσχέδιο στο ΣΚΑΙ ραδιόφωνο και τηλεόραση, ένα σταθμό που από το πρωί ως το βράδυ ζητά περισσότερο αίμα».
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια