Για επικοινωνιακά παιχνίδια κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ

Για επικοινωνιακά παιχνίδια κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ

Ζητά διάλογο για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τις αντιφατικές δηλώσεις υπουργών, αλλά και τις διαρροές από κυβερνητικά γραφεία για το θέμα των κλειστών επαγγελμάτων, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Πρωθυπουργός δεν έχει το δικαίωμα να παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια στις πλάτες εκατοντάδων χιλιάδων επαγγελματιών, απειλώντας να τινάξει στον αέρα τον προγραμματισμό της ζωής τους, που έχουν κάνει, εδώ και δεκαετίες. 

Πριν από οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση για τα κλειστά επαγγέλματα, ο κ. Παπανδρέου -όπως, ήδη, τον έχει καλέσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς- οφείλει να κάνει ο ίδιος απευθείας διάλογο με κάθε κλάδο και κάθε επαγγελματική κατηγορία χωριστά.

Η Κυβέρνηση έχει καθήκον να ακούσει με προσοχή τα προβλήματα και τις απόψεις από κλάδο σε κλάδο και να λάβει απολύτως υπ’ όψιν της τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επαγγελματικής κατηγορίας, απορρίπτοντας κατηγορηματικά εξαρχής την “πονηρή” και αντιδημοκρατική “συνταγή” της νομοθετικής εξουσιοδότησης των υπουργών να ρυθμίζουν όλα αυτά τα θέματα με Προεδρικά Διατάγματα και Υπουργικές Αποφάσεις».
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια