Το γεύμα ενός μελλοθάνατου

Το γεύμα ενός μελλοθάνατου

Οι πιο «παράξενες» παραγγελιές

Σύμφωνα με τους νόμους που διέπουν τη λειτουργία των σωφρονιστικών ιδρυμάτων ορισμένων κρατιδίων των ΗΠΑ οι μελλοθάνατοι κρατούμενοι μπορούν πριν την εκτέλεσή τους να ζητήσουν να τους φέρουν όποιο φαγητό θέλουν. Παρακάτω παρατίθενται μερικές από τις πιο «παράξενες» παραγγελίες που έχουν δώσει μελλοθάνατοι, όπως αναφέρει άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Telegraph:

Thomas J Grasso: μύδια και παϊδάκια 

Ο Grasso εκτελέστηκε το 1995 καθώς είχε κατηγορηθεί για το στραγγαλισμό μιας 85χρονης γυναίκας χρησιμοποιώντας το καλώδιο από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Στο τελευταίο του γεύμα παρήγγειλε δύο ντουζίνες μύδια στον ατμό, δύο ντουζίνες αχιβάδες στον ατμό, ένα διπλό cheeseburger, έξι παϊδάκια με σως μπάρμπεκιου, δύο μεγάλα milkshakes, μια κονσέρβα SpaghettiOs με κεφτεδάκια, κολοκυθόπιτα και φράουλες με κρέμα. Δυστυχώς για τον ίδιο η παραγγελία ήταν τόσο περίπλοκη που οι υπεύθυνοι της κουζίνας της φυλακής που κρατείτο έκαναν ένα λάθος και ο ίδιος λίγο πριν εκτελεστεί δήλωσε: «Θέλουν όλοι να μάθουν ότι δε μου έδωσαν SpaghettiOs όπως ζήτησα, αλλά απλά σπαγγέτι».



Robert Buell: μία μαύρη ελιά
Ο Buell καταδικάστηκε σε θάνατο για τη δολοφονία και σεξουαλική επίθεση στην 11χρονη Krista Harrison το 1982.Ο ίδιος δήλωνε αθώος παρά το γεγονός ότι καταδικάστηκε σε 121 χρόνια φυλάκισης και για άλλες περιπτώσεις βιασμού. Ως τελευταίο γεύμα ζήτησε μια μαύρη ελιά χωρίς το κουκούτσι! 



Odell Barnes Jr: παγκόσμια ειρήνη
Αποτέλεσε μια από τις πιο «δύσκολες αποστολές» για τους μάγειρες των φυλακών που κρατείτο ο Odell Barnes Jr, ο οποίος λίγο πριν εκτελεστεί το 1989 ζήτησε ισότητα, δικαιοσύνη και παγκόσμια ειρήνη. 

newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια