Στην ανακρίτρια οι άλλοι τέσσερις συλληφθέντες

Οι έξι που συνελήφθησαν για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση: από αριστερά, επάνω Κ.Σακκάς, Χρ.Πολίτης, Δημ.Μιχαήλ, κάτω Στέλλα Αντωνίου, Γ.Καραγιαννίδης, Αλέξ.Μητρούσιας.Την πόρτα της 31ης Τακτικής Ανακρίτριας πέρασαν την Πέμπτη τέσσερις από τους έξι συνολικά συλληφθέντες του Σαββατοκύριακου, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις, διακεκριμένη οπλοκατοχή και προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών.

Πρόκειται για τους Γιώργο Καραγιαννίδη, Στέλλα Αντωνίου, Χρήστο Πολίτη και Δημήτρη Μιχαήλ που προσήχθησαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο πριν τις 11.00.
Οι Αλέξανδρος Μητρούσιας και Κώστας Σακκάς ήδη έχουν κριθεί προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους την Τρίτh
Την Τετάρτη η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των συλληφθέντων από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Γεώργιου Καραγιαννίδη και της Στυλιανής Αντωνίου, με παραλλαγές στα πρόσωπά τους, που ήταν κολλημένες σε ισάριθμες πλαστές ταυτότητες, έδωσε χθες στη δημοσιότητα το αρχηγείο της αστυνομίας, στην προσπάθεια ανεύρεσης και άλλων κρησφύγετων ή οπλοστασίων. Το πρόσωπο του Καραγιαννίδη εικονίζεται στις φωτογραφίες αυτές σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές, ενώ η Αντωνίου εικονίζεται με γυαλιά.
Παράλληλα δόθηκαν στη δημοσιότητα 33 ονοματεπώνυμα και άλλα στοιχεία ταυτότητας, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, επειδή πιθανολογείται ότι κάποια από αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί από τους κατηγορούμενους για την κατάρτιση πλαστών ταυτοτήτων ή άλλων εγγράφων.
Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής πιστεύουν ότι με τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται και με κάποια από τα στοιχεία που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων νοικιάστηκαν κρησφύγετα της οργάνωσης, στην οποία φέρονται ότι ανήκουν οι κατηγορούμενοι, ή έγιναν κάποιες οικονομικές συναλλαγές, όπως σύναψη δανείων, έκδοση πιστωτικών καρτών, ενοικίαση αυτοκινήτων κ.λπ. Υπενθυμίζεται ότι πιστωτικές κάρτες βρέθηκαν στην κατοχή ορισμένων εκ των κατηγορουμένων.
Οι ηλικίες των ατόμων αυτών είναι κοντά στις ηλικίες των συλληφθέντων, ενώ το ύψος τους είναι περίπου ίδιο με το ύψος ορισμένων κατηγορουμένων.
Τα ονόματαΣύμφωνα με τον κατάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ, τα στοιχεία που πιθανόν να χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι είναι τα εξής:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ
ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
Ανδρεαδάκης Πάτροκλος
Βουνιά Μαρία
Βενέτης Παναγιώτης
Βουτσιά Πολυξένη
Βέρρος Γεώργιος
Καλλιτσόγλου Αγαθή
Βλαχόπουλος Φώτιος
Πανταζάκου Καλλιρρόη
Γιαννόπουλος Νικόλαος
Πολιάκοβα Μαρίνα
Δεμέτης Σταμάτιος
Σακελλαρίου Ιωάννα
Ζενεριάν Γεώργιος
Τζανετουλάκου Ειρήνη
Κωστούλας Κωνσταντίνος
Τζιώτου Αναστασία
Μαυρογιαννόπουλος Βασίλειος
Τσιαμπάκη Ελένη
Μητροβγένης Φώτιος
Φραγκάκη Χρυσάνθη
Μουζακιάρης Αναστάσιος

Πανταζής Χριστόδουλος

Παπαβλασόπουλος Κωνσταντίνος

Παπαγεωργίου Δημήτριος

Παπανίκος Νικόλαος

Παρουσίδης Ανέστης

Πράπας Σωτήριος

Σαρμής Τριαντάφυλλος

Σταθόνικος Σταύρος

Σταμάτης Λάμπρος

Τσάβαλος Ιωάννης

Τσουλόπουλος Θεόδωρος

Χαμπατσουρμιάν Μηνάς

Η Αντιτρομοκρατική ζητάει από τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι, να επικοινωνούν ανώνυμα στα τηλέφωνα 170. 1014 και 1964.
ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια