Έφηβος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τη μητριά του

Έφηβος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τη μητριά του

Τον χτύπησε με μπουκάλι στον αυχένα

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι 15χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τη 45χρονη μητριά του παρουσία του πατέρα του, στην Ξάνθη. Το συμβάν έγινε το βράδυ της Τρίτης μετά από λογομαχία που είχε η σύντροφος του 54χρονου πατέρα του.

Τον χτύπησε με έναν με ένα μπουκάλι στον αυχένα και στη συνέχεια με τα χέρια και τα πόδια στο σώμα του, ενώ αμέσως μετά πατερας και μητριά του 15χρονου εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο άτυχος ανήλικος μεταφέρθηκε από διερχόμενο άτομο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για παροχή ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση.

Επίσης τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 40χρονος ημεδαπός μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος η συνομήλικη σύζυγός του για πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλές, αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

πηγή: xanthipress

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια