Άρχισε η έξοδος των Θεσσαλονικέων

Άρχισε η έξοδος των Θεσσαλονικέων

Αυξημένη η κίνηση στα διόδια Μαλγάρων

Από το πρωί είναι αυξημένη η κίνηση των οχημάτων στα διόδια Μαλγάρων, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, αλλά και στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της περιοχής, καθώς κορυφώνεται, σήμερα, η έξοδος των Θεσσαλονικέων στην περιφέρεια, για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. 

Σημαντικά αυξημένος, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, είναι, όμως, από χθες και ο αριθμός των αυτοκινήτων, που κατευθύνονται προς την πόλη της Θεσσαλονίκης, αφού πολλοί κάτοικοι από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας επισκέπτονται τη χριστουγεννιάτικη αγορά. 

Σύμφωνα με το διευθυντή της τροχαίας Θεσσαλονίκης, Γιώργο Θάνογλου, μέχρι στιγμής η κίνηση στο οδικό δίκτυο, γύρω από την πόλη, είναι φυσιολογική και αντίστοιχη με προηγούμενες χρονιές.

Ο ίδιος σημείωσε ότι ολόκληρη η δύναμη της τροχαίας βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ έχουν ληφθεί και φέτος έκτακτα μέτρα αστυνόμευσης.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για τον αριθμό των αυτοκινήτων που βγήκαν από τη Θεσσαλονίκη, ενώ η κίνηση στα διόδια Μαλγάρων είναι πολύ μεγαλύτερη, σε σχέση με τα άλλα σημεία εξόδου. 

Επίσης, αυξημένη είναι η κυκλοφορία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι αργά το απόγευμα, όταν κλείσουν τα εμπορικά καταστήματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια