Δωρεάν πάρκινγκ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Δωρεάν πάρκινγκ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Και δωρεάν μετακίνηση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για τις γιορτές

Το πρόβλημα εξεύρεσης θέσεων στάθμευσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για τη μετάβαση των πολιτών στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Για το λόγο αυτό ορισμένοι φορείς φρόντισαν, εν όψει Χριστουγέννων, να δώσουν τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να… απολαύσουν το εορταστικό κλίμα που επικρατεί και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στο κέντρο της πόλης.

Οι πολίτες μπορούν να σταθμεύσουν δωρεάν στο πάρκινγκ του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης ενώ ένα λεωφορείο θα εξασφαλίσει τη μετάβασή τους στην αγορά, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Παράλληλα, κάθε οικογένεια μπορεί να διασκεδάσει στο χριστουγεννιάτικο χωριό που έφτιαξε η Helexpo αλλά και να κάνει τη βόλτα της στο κέντρο της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, από σήμερα και μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, όσοι επισκέπτονται το χριστουγεννιάτικο χωριό της Helexpo, που εγκαινιάστηκε το Σαββατοκύριακο, θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται δωρεάν στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, με το λεωφορείο που… έθεσε λειτουργία, ειδικά γι’ αυτές τις ημέρες, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ).

Το λεωφορείο θα εκτελεί καθημερινά, από τις 11:00 το πρωί ως τις 19:30 το βράδυ, τακτικά δρομολόγια, με αφετηρία την εμπορική πύλη εντός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και τερματισμό τη συμβολή των οδών Ερμού- Κομνηνών και αντίστροφα. 

Η διαδρομή που θα ακολουθεί το λεωφορείο του ΕΕΘ περιλαμβάνει τις οδούς Εγνατία, 3ης Σεπτεμβρίου, Λ. Στρατού, πλατεία ΧΑΝΘ, Αγγελάκη, Α. Σβώλου και Ερμού. Αντίστοιχα, η διαδρομή που θα ακολουθεί το λεωφορείο από το κέντρο με κατεύθυνση τον χώρο της ΔΕΘ, περιλαμβάνει τις οδούς Ερμού, Μ. Κίνγκ, Π. Μελά, Ν. Γερμανού, Αγγελάκη και Εγνατία.
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια