Συνταγογραφούσαν για πεθαμένους ασθενείς

Συνταγογραφούσαν για πεθαμένους ασθενείς

Κομπίνα εκατομμυρίων

Έφριξαν οι ελεγκτές του ΙΚΑ που βρέθηκαν χθες εκ νέου στο Ηράκλειο για να ερευνήσουν κάθε πτυχή της πολύκροτης υπόθεσης με την κομπίνα των εκατομμυρίων ευρώ που είχε στηθεί από επιτήδειους οι οποίοι κατάφερναν να κερδίζουν πολλά χρήματα σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» Ηρακλείου (Άννα Κωνσταντουλάκη), είναι πλέον θέμα ημερών η υποβολή της πρώτης μηνυτήριας αναφοράς κατά διοικητικού υπαλλήλου του ΙΚΑ, που φέρεται να έχει υπογράψει περισσότερα από 40 εντάλματα πληρωμών για πανάκριβα φαρμακευτικά σκευάσματα σε ασθενείς που έχουν πεθάνει!

Χθες, ο υποδιοικητής του ΙΚΑ από την Αθήνα, κ. Διονύσης Πατσούρης επισήμανε ότι θα αποδοθούν ευθύνες όπου πρέπει. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η Διοίκηση του ΙΚΑ, με απόλυτη διαφάνεια και μοναδικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων των ασφαλισμένων και των οικονομικών του Ιδρύματος, διενεργεί έρευνα, σχετικά με περιπτώσεις απόδοσης παροχών σε μη δικαιούχους από το περιφερειακό υποκατάστημα ΙΚΑ- ΕΤΑΜ Ηρακλείου Κρήτης. Είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε τις παροχές στους πραγματικά δικαιούχους, ασφαλισμένους και συνταξιούχους μας. Τα μέχρι στιγμής ευρήματα οδηγούν στη διενέργεια Ένορκης Διοικητής Εξέτασης, ώστε να προκύψουν και να καταλογισθούν οι ευθύνες των εμπλεκομένων».
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια