Αστυνομικοί έστησαν… καρτέρι σε ληστές


Οι δράστες χρησιμοποίησαν τη μέθοδο με το σκασμένο λάστιχο

Αστυνομικοί έστησαν… καρτέρι σε ληστές
Οι ρόλοι «αντιστράφηκαν», η ληστεία απετράπη. Τρία άτομα, μέλη μίας από τις σπείρες που χρησιμοποιούν τη μέθοδο... του σκασμένου λάστιχου για να ληστέψουν ανυποψίαστους οδηγούς, συνελήφθησαν χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, μετά από καρτέρι που τους είχαν στήσει αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Οι δράστες, ηλικίας 32 και 38 ετών, είχαν βάλει στο στόχαστρό τους έναν 52χρονο, ο οποίος μόλις είχε κάνει ανάληψη μετρητών από τράπεζα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Του έσκασαν λοιπόν το ένα λάστιχο του αυτοκινήτου του με στιλέτο, περιμένοντας την αντίδρασή του. Ο ανυποψίαστος οδηγός έβαλε μπρος, αλλά όταν διαπίστωσε ότι το λάστιχο ήταν σκασμένο, σταμάτησε το όχημα στην άκρη του δρόμου για να το αλλάξει. Τότε σκόπευαν να δράσουν οι τρεις δράστες και να αρπάξουν τα χρήματα του 52χρονου.

Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, αφού στο μεταξύ ένας παρατηρητικός περαστικός είχε ενημερώσει την αστυνομία και άνδρες της Άμεσης Δράσης είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τους τρεις επίδοξους ληστές. Την ώρα λοιπόν που προσέγγισαν τον 52χρονο, τους συνέλαβαν. Στην κατοχή ενός από τους συλληφθέντες εντοπίστηκε μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε το στιλέτο που είχαν χρησιμοποιήσει για να σκάσουν το λάστιχο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια