«Καθαρή» συμμαχία φτιάχνει ο Μιχαλολιάκος

«Καθαρή» συμμαχία φτιάχνει ο Μιχαλολιάκος

Στόχος να απαλλαγεί ο Πειραιάς από τα σκουπίδια

Tη συνδρομή των βουλευτών της πρώτης εκλογικής περιφέρειας Πειραιά, προκειμένου η πόλη να αλλάξει πρόσωπο και να απαλλαγεί από τα σκουπίδια, ζήτησε σήμερα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος συναντήθηκε μαζί τους.

Ο κ. Μιχαλολιάκος σε δηλώσεις του τόνισε πως η απαλλαγή του Πειραιά από τα σκουπίδια αποτελεί βασική προτεραιότητά του. Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, «για το σκοπό αυτό δημιουργούμε αμέσως "καθαρή" συμμαχία, Δημοτικής Αρχής, Εργαζομένων και Πολιτών».

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, έκανε εκτενή αναφορά στα σημεία του προγράμματός του που αφορούν την κοινωνική πολιτική, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, αλλά και τις ολοκληρωμένες αστικές παρεμβάσεις με στόχο την δημιουργία ενός περιβάλλοντος «Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας».

Οι βουλευτές απηύθυναν και εκείνοι με τη σειρά τους κάλεσμα συνεργασίας και διαλόγου στους εκπροσώπους των τοπικών φορέων της πόλης και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Μιχαλολιάκο στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Συμφώνησαν, δε, ότι θα είναι αρωγοί στη λήψη αποφάσεων για τα προβλήματα του Πειραιά, τα οποία για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά, χρειάζεται τόσο μια ισχυρή Δημοτική Αρχή, όσο και μια δυναμική εκπροσώπηση της πόλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια