Απάντηση με πορεία στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Απάντηση με πορεία στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Η νεολαία του Συνασπισμού προανήγγειλε πορεία διαμαρτυρίας για τον τραυματισμό στελεχών της από άνδρες της ΕΛΑΣ στην Ευελπίδων και στα γραφεία τους στην Αθήνα.




Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η επίθεση στα γραφεία της νεολαίας του Συνασπισμού αποτέλεσε την «κορύφωση της κρατικής καταστολής» που ξεκίνησε από την συγκέντρωση και την πορεία της 6ης Δεκέμβρη για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.
Στη συνέχεια υπήρξε «όργιο καταστολής απέναντι στους συγκεντρωμένους στα δικαστήρια της Ευελπίδων» όπου και τραυματίστηκε σοβαρά ο γραμματέας της Νεολαίας του Συνασπισμού Νάσος Ηλιόπουλος, όπως και άλλα μέλη και στελέχη της οργάνωσης, μέλη άλλων πολιτικών οργανώσεων καθώς και φίλοι και συμφοιτητές των συλληφθέντων, σημειώνεται.
Η νεολαία του Συνασπισμού καλεί «τους εργαζόμενους και τη νεολαία να δώσουν μια ηχηρή απάντηση στην κρατική καταστολή και την αστυνομική αυθαιρεσία», με συγκέντρωση την Παρασκευή στις 11.00 στο σταθμό του Μετρό στην Κατεχάκη, που στη συνέχεια θα μετεξελιχθεί σε πορεία προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια