Αντεπίθεση Κακλαμάνη

Αντεπίθεση Κακλαμάνη

Σκληρή δήλωση για τα σκουπίδια

Ο Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή την δήλωση του Γιώργου Καμίνη για τους τόνους σκουπιδιών στη πρωτεύουσα, πέρασε στην αντεπίθεση με ανακοίνωση του. Σχολιάζοντας τη διαπίστωση του Γ. Καμίνη ότι η Αθήνα θα κάνει Χριστούγεννα με τόνους σκουπιδιών και την πρόθεση να συνεργαστεί με τους Γ. Ραγκούση και Γ. Σγουρό για μια λύση, μίλησε για αντίφαση μεταξύ προεκλογικών τοποθετήσεων και μετεκλογικών δηλώσεων.

Η δήλωση του Ν. Κακλαμάνη έχεις ως εξής:

«Χαίρομαι που έστω και καθυστερημένα, κόμματα και νεοεκλεγμένοι δήμαρχοι αντιλήφθησαν το πρόβλημα και προσχώρησαν στην άποψη που έχω διατυπώσει εδώ και ένα χρόνο, σχετικά με το μέγα πρόβλημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην Αττική και ειδικότερα στον Δήμο Αθηναίων. Είναι από τα θέματα που όλοι μαζί οφείλουμε να πιέσουμε την κυβέρνηση να αφήσει την άκαμπτη στάση της και να δώσει ρεαλιστική λύση στο πρόβλημα. Θεωρώ περιττό να υπενθυμίσω την πλήρη αντίφαση μεταξύ των προεκλογικών τοποθετήσεων και των σημερινών δηλώσεων»
Νικήτα μου οσον αφορά τον Καμίνη έχεις απόλυτο δίκιο.  με παραμύθια σου πήρε την Αθήνα., έχεις κι' εσυ όμως της ευθύνες σου γιαυτό

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια