Οι μισθοί στις «χρυσές» ΔΕΚΟ

Ένα δις ευρώ ετησίως είναι το κόστος της μισθοδοσίας των 52 ΔΕΚΟ, όπως πληροφορηθήκαμε χθες δια της τεθλασμένης. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το Υπουργείο των Οικονομικών, στο εννεάμηνο του 2010 το κόστος μισθοδοσίας διαμορφώθηκε στα 812,3 εκ ευρώ και ήταν μειωμένο κατά 15%, έναντι των 955,7 εκ ευρώ του αντίστοιχου διαστήματος του 2009. 


Έχουν δηλαδή εξοικονομηθεί 143,4 εκ ευρώ και υπολογίζεται πως στο σύνολο του έτους η εξοικονόμηση θα φθάσει τα 220 εκ ευρώ. 

Από την Ειδική Γραμματεία Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών του υπουργείου, ανακοινώθηκε ότι προχωρά η πλήρης καταγραφή και δημοσιοποίηση των οικονομικών και χρηματοοικονομικών δεδομένων των ΔΕΚΟ, λαμβανομένων υπ’ όψη των προβλέψεων των νόμων 3833/2010 και 3845/2010. 

Το παράδοξο είναι πως αν και, όπως υποστηρίζεται, μέχρι σήμερα δεν υπήρχε πλήρης καταγραφή, στοιχεία για τις ΔΕΚΟ απεστάλησαν από την ΕΛΣΤΑΤ στην ΕΕ και βάσει αυτών αυξήθηκε το έλλειμμα – με αποτέλεσμα την επιβολή νέων μέτρων! 

Και το τελικό συμπέρασμα: Αφού το πελατειακό κράτος διόρισε αλόγιστα, τώρα κομπάζουν για τις μειώσεις των εισοδημάτων αυτών τους οποίους οι ίδιοι διόρισαν!
 
Share on Google Plus

About THE FUN BANK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...