«Μαζέψαμε το 70% των σκουπιδιών»

Επίθεση Κακλαμάνη στην κυβέρνηση για τις απεργίες

«Μαζέψαμε το 70% των σκουπιδιών»
Νέα επίθεση εναντίον της κυβέρνησης για την πολιτική που ασκεί απέναντι στους εργαζόμενους... στους ΟΤΑ και τους συμβασιούχους,... εξαπολύει ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, σημειώνοντας πως η απεργία τόσο στον ΧΥΤΑ της Φυλής όσο και στο δήμο «είχε ως αποδέκτη των αιτημάτων των απεργών αποκλειστικά την κυβέρνηση και την πολιτική της».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ισχυρίζεται πως ο δήμος του έχει καταβάλλει όλα τα δεδουλευμένα (μισθοί Δεκεμβρίου-δώρο Χριστουγέννων-υπερωρίες Οκτωβρίου), «όταν το ελληνικό δημόσιο και πλείστοι άλλοι δήμοι πληρώνουν τις υπερωρίες με καθυστέρηση 4-6 μηνών», υπογράμμισε ότι η απεργία ανεστάλη με παρέμβαση του ιδίου και μέσα στις τέσσερις πρώτες ημέρες είχε μαζευτεί το 70% των συσσωρευμένων σκουπιδιών.

Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στη Ζοφριά, «το ακίνητο ανήκει στην περιουσία του Δήμου από τα τέλη του 19ου αιώνα. Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 στο κτίριο εγκαταστάθηκαν υπηρεσίες της Διεύθυνσης Καθαριότητας. Το 1994 με το Π.Δ (15.06.1994)», αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων.

«Ξαφνικά κατά την προεκλογική περίοδο των Αυτοδιοικητικών εκλογών, η Νομαρχία Δυτικής Αττικής κίνησε τις διαδικασίες σφράγισης των εγκαταστάσεων. Αλήθεια σε τι αποσκοπούν οι όψιμες ενέργειες της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής; Σε ότι αφορά το θέμα των συμβασιούχων, δίδεται σήμερα στη δημοσιότητα η επιστολή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Θεοδώρου, προς τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη, η οποία ουδέποτε απαντήθηκε και ο κάθε πολίτης θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Η αλήθεια μπορεί σκόπιμα να διαστρεβλώνεται αλλά ουδείς μπορεί να την κρύψει για πολύ χρόνο», καταλήγει.
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια