Εντοπίστηκε γιάφκα τρομοκρατών στη Ν.Σμύρνη - 4 Συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές προκύπτουν πρόσωπα και ευρήματα και για τη Σέχτα και για τους Πυρήνες
- Στη γιάφκα-γκαράζ στη Ν.Σμύρνη βρέθηκε βαρύς οπλισμός που εμφανιζόταν σε προκήρυξη
- Έχουν γίνει ήδη 4 συλλήψεις από την αντιτρομοκρατική και δεκάδες προσαγωγές από τα Εξάρχεια
- Αντιτρομοκρατική : Ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα τη Δευτέρα στην επέτειο του θανάτου του Α.Γρηγορόπουλου
- Επιβεβαίωση NewsIt : και δεύτερη γιάφκα με όπλα,στον Πειραιά αυτή τη φορά
 


Εντοπίστηκε γιάφκα τρομοκρατών στη Ν.Σμύρνη - 4 Συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία



Δεν έχει γίνει ακόμα επισήμως  γνωστό το όνομα της τρομοκρατικής οργάνωσης της οποίας η γιάφκα και ο οπλισμός ανακαλύφτηκε σε υπόγειο γκαράζ διόροφου κτίσματος στην οδό Καισαρείας στη Ν.Σμύρνη, όμως οι πρώτες διαρροέςαπό την αστυνομία κάνουν λόγο για διασύνδεση τόσο της Σέχτας Επαναστατών όσο και για τη Συνωμοσία πυρήνων της Φωτιάς.

Από την αντιτρομοκρατική διοχετεύεται η πληροφορία πως οι τρομοκράτες ετοίμαζαν χτύπημα τη Δευτέρα,  την ημέρα της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, κάτι που τους προκύπτει από το ότι στη γιάφκα της Ν.Σμύρνης οι συλληφθέντες πιάστηκαν με βαλίτσα που περιείχε όπλα,μεταξύ των οποίων καλάσνικοφ, αλλά και χειροβομβίδες.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς ερευνάται εξονυχιστικά στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών όπου μεταφέρθηκε ο οπλισμός που βρέθηκε σε γκαράζ στη Ν.Σμύρνη επί της οδού Καισαρείας όπως και ο ρόλος των 4 συλληφθέντων,οι 2 από τους οποίους ήταν ένοπλοι..Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε οι αστυνομικοί ψάχνουν εαν ο οπλισμός που βρέθηκε είχε χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία του αξιωματικού της αντιτρομοκρατικής Ν.Σάββα τον Ιούνιο του 2008 αλλά και στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Όπως διαρρέεται από αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο εικονιζόμενος Γρηγόρης Τσιρώνης,ο οποίος καταζητείτο ως ο ληστής με τα μαύρα.


Ο καταζητούμενος Γρ. Τσιρώνης. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο καταζητούμενος Γρ. Τσιρώνης. ΦΩΤΟ EUROKINISSI


Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές κατά δεκάδες γίνονται αυτή τη στιγμή προσαγωγές ατόμων που κινούνται στο χώρο των Εξαρχείων ενώ πριν από λίγο έγινε γνωστό πως τα όπλα που βρέθηκαν στο γκαράζ στη Ν.Σμύρνη απεικονίζονταν στη προκήρυξη της οργάνωσης που είχε σταλεί στα ΝΕΑ,μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Ήδη οι αστυνομικοί ερευνούν για βιολογικό υλικό σε διαμέρισμα στο ίδιο κτίριο, επί της οδού Καισαρείας στο οποίο μπήκαν πολύ προσεκτικά διότι φοβούνταν μήπως ήταν παγιδευμένη με εκρηκτικά η είσοδος ενώ αφήνουν να εννοηθεί πως βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό δεύτερης γιάφκας μακριά από τη Ν.Σμύρνη.Την ίδια ώρα κλιμάκια αξιωματικών της αντιτρομοκρατικής ξεκίνησαν,μετά από πληροφορίες,έρευνες στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε μία ακόμα περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.

Ώρα 19.55 βρέθηκε από άντρες της αντιτρομοκρατικής και δεύτερη γιάφκα με όπλα,στον Πειραιά αυτή τη φορά και πρώτα θα ψάξουν για τυχόν βιολογικό υλικό και μετά θα μεταφέρουν τα όπλα στα εργαστήρια για ελέγχους.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια