Με μία υπογραφή προμήθειες έως 300.000 ευρώ στην ΕΡΤ


Οι προμήθειες που ξεπερνούν αυτά τα ποσά θα εγκρίνονται από το διοικητικό συμβούλιο. Για όλες τις προμήθειες με διαγωνισμούς, αλλά και τις απευθείας αναθέσεις πάνω από 1.000 ευρώ θα εκφράζει γνώμη η Οικονομοτεχνική Επιτροπή.
Όσον αφορά στους διαγωνισμούς προβλέπεται:

· Διευθύνων Σύμβουλος, μέχρι 300.000 ευρώ
· Γενικοί Διευθυντές, μέχρι 100.000 ευρώ
· Διευθυντές, μέχρι 5.000 ευρώ
· Προϊστάμενοι Περιφερειακών Ρ/Φ και Τ/Ο Σταθμών, μέχρι 3.000 ευρώ
· Υπεύθυνοι Κέντρων Εκπομπής, μέχρι 1.000 ευρώ
Όσον αφορά στις απευθείας αναθέσεις:
· Διευθύνων Σύμβουλος, μέχρι 100.000 ευρώ
· Γενικός Διευθυντής Δ/κών & Οικ/κών Υπηρεσιών, μέχρι 70.000 ευρώ
· Γενικοί Διευθυντές Ενημέρωσης, Τ/Ο, Ρ/Φ & Τεχνικών Υπηρεσιών, μέχρι 10.000 ευρώ
· Διευθυντές, μέχρι 3.000 ευρώ
· Προϊστάμενοι Περιφερειακών Ρ/Φ και Τ/Ο Σταθμών, μέχρι 1.000 ευρώ
· Υπεύθυνοι Κέντρων Εκπομπής, μέχρι 500 ευρώ
Το δ.σ. της ΕΡΤ αποφάσισε επίσης ότι ο διευθύνων σύμβουλος εξουσιοδοτείται για την έγκριση ποσού μέχρι 300.000 ευρώ και οι γενικοί διευθυντές μέχρι 75.000 ευρώ για τις δαπάνες ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων και συγκεκριμένα για:
  1. Δαπάνες και αναθέσεις εσωτερικών και εξωτερικών παραγωγών ή μικτών παραγωγών ή συμπαραγωγών για ελληνικές ή διεθνείς συμπαραγωγές, κινηματογραφικές ταινίες, ντοκιμαντέρ, τηλεταινίες, τηλεπαιχνίδια, αθλητικές εκπομπές, ψυχαγωγικές εκπομπές, επετειακές εκπομπές, και λοιπά προγράμματα κυριότητας ΕΡΤ.
  2.  Δαπάνες για μισθώσεις ελληνικού και ξένου προγράμματος.
  3. Δαπάνες για μαγνητοσκοπήσεις συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών παραστάσεων και λοιπών μαγνητοσκοπημένων προγραμμάτων.
  4.  Δαπάνες για συμμετοχή σε Φεστιβάλ και γενικά δαπάνες καλύψεων διαφόρων Ραδιοτηλεοπτικών γεγονότων.
Το δ.σ. θα ενημερώνεται για κάθε τηλεοπτική εκπομπή πριν από την τελική έγκριση από τον διευθύνοντα σύμβουλο και τους γενικούς διευθυντές. Εξαιρούνται οι κατεπείγουσες περιπτώσεις, για τις οποίες θα ενημερώνεται  στην αμέσως προσεχή συνεδρίασή του.
Κατά τη συνεδρίασή του, ενέκρινε επίσης το συνολικό κόστος των εκπομπών CHAMPIONS NET, το οποίο διαμορφώθηκε συνολικά σε 175.444,56 ευρώ για την περίοδο 6 Αυγούστου έως 31 Δεκεμβρίου, ενώ ανέθεσε τη συντήρηση και υποστήριξη εξοπλισμού και λογισμικού ροής προγραμμάτων της ΕΡΤ (ΝΕΤ, ΕΤ1, Ψηφιακή Τ/Ο) για δύο έτη, στην εταιρεία TELMACO αντί 61.000 ευρώ.
Τέλος, προχώρησε στην ανάκληση ανάθεσης της τηλεοπτικής εκπομπής «ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ … ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ», καθώς από το πιλοτικό επεισόδιο κρίθηκε ότι δεν είναι αξιόλογο για να μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια