Τον σκότωσε και πέταξε το πτώμα στο χαντάκι

Τον σκότωσε και πέταξε το πτώμα στο χαντάκι

Ο δράστης πήδηξε από το παράθυρο για να διαφύγει τη σύλληψη

Τον χτυπούσε με ξύλο στο κεφάλι μέχρι να εκπνεύσει, πέταξε το πτώμα σε χαντάκι και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του θύματος για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Δράστης ένας 28χρονος Αλβανός και θύμα ένας 35χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 15 Νοεμβρίου από το σπίτι του στη Νάουσα.

Όπως προέκυψε μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, δράστης και θύμα είχαν συναντηθεί την ίδια ημέρα σε ερημική περιοχή της Κουλούρας στην Ημαθία και αφού επιβιβάστηκαν στο φορτηγό του 35χρονου πήγαν σε χωράφι στην ίδια περιοχή. Εκεί, ο δράστης χτύπησε μέχρι θανάτου το θύμα και προσπάθησε να εξαφανίσει κάθε ίχνος του φονικού. 

Το φορτηγάκι του θύματος εντοπίστηκε καμένο χθες το μεσημέρι, ενώ το πτώμα του άτυχου 35χρονου εντοπίστηκε σήμερα σε απόσταση τριών περίπου χιλιομέτρων.

Χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί προσήγαγαν το δράστη προκειμένου να τον ανακρίνουν ως κύριο ύποπτο της δολοφονίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, τη στιγμή που του ανακοινώθηκε ότι θα γίνει έρευνα στο σπίτι του, ο 28χρονος Αλβανός πήδηξε από το ανοικτό παράθυρο του πρώτου ορόφου του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στη λεκάνη.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Γενική Νοσοκομείο Βέροιας όπου νοσηλεύεται, ενώ η δικογραφία σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια