Εντόπισαν το «θησαυρό» του επιχειρηματία Ζουγανέλη

Εντόπισαν το «θησαυρό» του επιχειρηματία Ζουγανέλη

«Ράμπο» της ασφάλειας Κυκλάδων μεταβαίνουν στην Πολωνία

Μέρος του μυθικού ποσού που αφαίρεσαν οι δολοφόνοι του επιχειρηματία της Μυκόνου Μίμη Ζουγανέλη εντόπισαν στην Πολωνία οι αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία της Πολωνίας έχει ήδη ενημερώσει την ασφάλεια Κυκλάδων που χειρίζεται την υπόθεση του στυγερού φόνου για τον..... εντοπισμό στα σπίτια των τριών δραστών μέρους του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο του επιχειρηματία, όπως επίσης και το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες στη βίλα της Μυκόνου.

Πρόκειται για στοιχεία ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς αναμένεται να δέσουν τις κατηγορίες εναντίον των τριών συλληφθέντων, για τους οποίους έχει κατατεθεί αίτημα να εκδοθούν στη χώρα μας.

Το υλικό κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στη χώρα μας, ενώ ειδικό κλιμάκιο των «ράμπο» της ασφάλειας Κυκλάδων περιμένει το πράσινο φως από την εισαγγελία Εφετών Σύρου προκειμένου να μεταβεί στην Πολωνία, όπου θα έχουν την ευκαιρία να εξετάσουν από κοντά τη «σατανική» χορεύτρια και τους δύο ομοεθνείς συνεργούς της που λήστεψαν και βασάνισαν μέχρι θανάτου τον Μυκονιάτη επιχειρηματία. 

Μαζί τους θα μεταβεί και ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου επιχειρηματία, Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να πάρει αντίγραφα της δικογραφίας.

Πηγή: www.protothema.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια