Τέλος στα σενάρια των πρόωρων εκλογών

Τέλος στα σενάρια των πρόωρων εκλογών

«Χρειαζόμαστε ενότητα, εθνική αλληλεγγύη για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Τέλος στα σενάρια των πρόωρων εκλογών - που ο ίδιος άνοιξε- έβαλε ο πρωθυπουργός, ζητώντας παράλληλα συστράτευση των κοινωνικών δυνάμεων και των κομμάτων για την προσπάθεια εξόδου από την κρίση.

«Συνεχίζουμε....
τη δουλειά μας και μένουμε προσηλωμένοι στο μεγάλο, κοινό μας στόχο. Στη δημιουργία μιας πατρίδας καλύτερης, βιώσιμης, που θα ορίζουμε εμείς οι ίδιοι τις τύχες μας και θα αποφασίζουμε για τους εαυτούς μας, μακριά από επιτηρήσεις και οικονομικές εξαρτήσεις», τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών επιβεβαιώθηκε ότι οι πολίτες ζητούν την αλλαγή που θέλει να φέρει η κυβέρνησή του, την οποία επέλεξαν πριν από ένα χρόνο, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι όλοι υπέστησαν σημαντικές θυσίες. «Έχουμε τη βούληση να πετύχουμε.

Εύκολος δρόμος δεν υπάρχει, όμως δεν υπάρχουν και μαγικές συνταγές. Είμαστε εδώ, για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να φέρουμε σε πέρας τη μεγάλη πρόκληση που ξεκινήσαμε.
Να είναι η τελευταία χρονιά της ύφεσης. Να είναι το 2012 η χρονιά που επιστρέφει η ανάπτυξη στη χώρα μας. Έχουμε βάλει γερά θεμέλια για την Ελλάδα που μας αξίζει και αυτό επιζητούν όλοι οι Έλληνες», επεσήμανε ο κ. Παπανδρέου.

Ενδιαφέρον είχε η αποστροφή του για τα υψηλά ποσοστά της αποχής. Ο πρωθυπουργός απέφυγε να ερμηνεύσει το φαινόμενο και είπε ότι «πρέπει να μας προβληματίσει», απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα σε όλους, όπως είπε, να συμμετάσχουν στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.

«Χρειαζόμαστε ενότητα, εθνική αλληλεγγύη για να πετύχουμε τους στόχους μας όσο γίνεται πιο γρήγορα. Εμείς προχωράμε, δεν σταματάμε», κατέληξε ο κ. Παπανδρέου, συμπληρώνοντας ότι «μικροκομματικές λογικές δεν χωράνε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια