Αναστάτωση σε δημοτικό σχολείο από «εισβολή» αγνώστου

Αναστάτωση σε δημοτικό σχολείο από «εισβολή» αγνώστου

Για δραπέτη έκαναν λόγο οι πρώτες πληροφορίες

Αναστάτωση προκλήθηκε στις 7:55 το πρωί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Στεφάνου, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι, όταν άγνωστος στη θέα αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν την περιοχή πήδηξε τα κάγκελα του σχολείου και μπήκε μέσα.

Οι δάσκαλοι, κατόπιν εντολής... της διευθύντριας, έβγαλαν και τα 300 παιδιά του σχολείου στο προαύλιο, τα μάζεψαν στις κερκίδες και ενημέρωσαν την αστυνομία για το περιστατικό.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι επί 25 λεπτά «χτένιζαν» τους χώρους του σχολείου, χωρίς τελικά να εντοπίσουν τον ύποπτο άνδρα. Τότε, έδωσαν το «πράσινο φως» ώστε να επιστρέψουν τα παιδιά στις σχολικές αίθουσες και να ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν δύο τα άτομα που προσπάθησαν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς, και οι δύο Αλβανικής καταγωγής. Ο πρώτος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς και ο δεύτερος αφού βρήκε προσωρινό καταφύγιο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου, στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για δραπέτες, κάτι που τελικά δεν ισχύει, αφού όπως προέκυψε ο συλληφθείς δεν διαθέτει τα νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας.

Όπως ήταν φυσιολογικό, παιδιά και δάσκαλοι αναστατώθηκαν από το περιστατικό. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά στο newsbeast.gr η διευθύντρια του σχολείου, «έχουμε γίνει Αμερική»...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια