«Τρίβουν τα χέρια τους με τα τρομο-πακετάκια»

«Τρίβουν τα χέρια τους με τα τρομο-πακετάκια»

Κορυφώνεται η μάχη των εκλογών

«Η ψήφος έχει πολιτικό χαρακτήρα και πολιτικό αποτέλεσμα. Μην το ξεχνάς». Με τη φράση αυτή, η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κάλεσε απόψε τους εργαζόμενους με την κεντρική ομιλία της στο πεδίο του Άρεως, να προσέλθουν την προσεχή Κυριακή στις κάλπες και να υπερψηφίσουν τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης, λέγοντας... χαρακτηριστικά ότι «ψηφίζεις με κριτήριο τα βάσανά σου, τις στερήσεις, την ανασφάλεια που νοιώθεις για το αύριο και μεθαύριο, το δικό σου και πάνω απ’ όλα των παιδιών και των εγγονιών σου».

Αναφερόμενη στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί με τις αποστολές εκρηκτικών μηχανισμών σε πρεσβείες και προσωπικότητες, η Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι «τρίβουν τα χέρια τους με τα πακετάκια με τους εκρηχτικούς μηχανισμούς» και πρόσθεσε ότι «αφού ο εκβιασμός των πρόωρων εκλογών δεν φαίνεται να πιάνει, ελπίζουν τα πιάσει ο εκφοβισμός για αποσταθεροποίηση».

Με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, είπε η γραμματέας του ΚΚΕ, «δίνεις καθαρή απάντηση και σε αυτούς που δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ή να αξιοποιούν το οποιοδήποτε μέσο , προκειμένου να αλλοιώσουν τη λαϊκή συνείδηση. Αυτοί πρέπει να είναι φοβισμένοι την επόμενη Δευτέρα το πρωί και όχι ο λαός που ως πλειοψηφία μπορεί να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο, να φέρει τα πάνω κάτω, αν πιστέψει στη δύναμή του». 

Είναι ανάγκη να δυναμώσει το ΚΚΕ είπε η Αλέκα Παπαρήγα, γιατί αυτή είναι η ρεαλιστική απάντηση του σήμερα για να μπορούμε να μιλάμε πώς πάμε από εκεί και πέρα.

Κλείνοντας η γ.γ. του ΚΚΕ κάλεσε τον ελληνικό λαό να εμπιστευθεί το κόμμα γιατί, πέραν των άλλων «εμείς δεν έχουμε καμιά εξάρτηση από τους επιχειρηματικούς ομίλους, δεν μας κρατάει στο χέρι κανείς, ούτε κόμμα, ούτε μηχανισμός, ούτε επιχειρηματίας. Η δέσμευσή μας είναι εθελοντική, διαχρονική, είμαστε στην άλλη όχθη, με την εργατική τάξη, τους μικρούς επιχειρηματίες, τους μικροϊδιοκτήτες αγρότες». 
newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια