«Ψήφος κατά συνείδηση στο δεύτερο γύρο»

Και αιχμές για ΣΥΡΙΖΑ και Ψαριανό από την Ελένη Πορτάλιου

«Ψήφος κατά συνείδηση στο δεύτερο γύρο»Kατά συνείδηση ζητά να ψηφίσουν οι ψηφοφόροι της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» της Ελένης Πορτάλιου, στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

«Με βάση αυτά που έχουμε πει από τον πρώτο γύρο, «λέμε στους συμπολίτες μας -που μας τίμησαν με την ψήφο τους-, ότι μπορούν να κάνουν τις επιλογές που θέλουν. Είναι πάρα πολύ απλό και δημοκρατικό», είπε η κ. Πορτάλιου, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Αθήνα 9.84».

Η κ. Πορτάλιου άφησε αιχμές για τους χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «πρέπει να υπάρχει αυτονομία ανάμεσα στο δημοτικό σχήμα, που πραγματικά αποφασίζει με εσωτερικές πολιτικές διαδικασίες και στο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όταν επενέβη είτε με τη μορφή του Συνασπισμού, είτε δεν ξέρω με ποια άλλη μορφή, μάλλον τα θαλάσσωσε».

Πρόσθεσε δε, αφήνοντας αιχμές για τη Δημοκρατική Αριστερά και τον Γρηγόρη Ψαριανό: «Αυτό θα ήταν πραγματικά άκομψο για την παράταξή μου, δηλαδή δεν μπορώ να παριστάνω τον κ. Ψαριανό, ο οποίος λέει "δεν σας λέω τι να ψηφίσετε, εγώ ψηφίζω Σγουρό”. Αυτό μου φαίνεται αδιανόητο, προσβλητικό, δεν θα το έκανα ποτέ».
.newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια