«Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα»

«Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα»

Υποσχέθηκε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του συνδυασμού «Αττική Νέα Προοπτική», με ομιλητές τον Πρόεδρο της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Βασίλη Κικίλια πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Σπόρτιγκ.

Ο Βασίλης Κικίλιας... ανέλυσε τους άξονες πολιτικής του προγράμματός του, που οδηγούν στο δρόμο της Ανάπτυξης.

Έκανε λόγο μεταξύ άλλων για την αναζωογόνηση των αττικών προϊόντων, με παράλληλη πάταξη του παραεμπορίου, καθώς και για την ουσιαστική ενίσχυση της Αττικής, ως τουριστικός προορισμός.

Όπως τόνισε «έχουμε προγραμματίσει στοχευμένες και κοστολογημένες δράσεις που στηρίζονται πάνω σε δύο απτούς άξονες, την ενίσχυση της ελκυστικότητας της Περιφέρειας ως Μητροπολιτικό Επιχειρηματικό Κέντρο και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της περιφερειακής οικονομίας, της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας, της έρευνας και της τεχνολογίας της πληροφορίας».

Μίλησε πάλι για την αναγκαιότητα δημιουργίας Γραφείου της Περιφέρειας Αττικής στις Βρυξέλλες για την ενίσχυση της απορροφητικότητας του ΕΣΠΑ ενώ για το θέμα της εγκληματικότητας δήλωσε πως θα επιδείξει «μηδενική ανοχή».

Τέλος κάλεσε σε συστράτευση όλη τη κοινωνία τη Κυριακή σε μια «μάχη χωρίς αύριο».
newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια