«Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης»

«Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης»

Στην επανένωση της κεντροδεξιάς αναφέρθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3. Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε:

«Τα πράγματα πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο. Ό,τι εφαρμόζεται είναι εις βάρος της οικονομίας της χώρας. Φοβούμαι ότι αν είχαμε ένα περιθώριο κάποιων, ενδεχομένως, πιθανών ελιγμών αυτές οι προσπάθειες εξαντλούνται από τα λάθη της κυβέρνησης. Είναι μία στείρα, νεοφιλελεύθερη πολιτική η οποία δεν οδηγεί πουθενά».

«Ο κ. Παπανδρέου ο οποίος βασίζεται σε μία Κ.Ο. που σε μεγάλο ποσοστό είναι “κινούμενη άμμος”, πρέπει αριστερά και δεξιά να καθαρίσουν το τοπίο. Έτσι λοιπόν, με μηχανισμούς τους οποίους διαθέτουν, βλέπετε "φιλοχρήματες γραφίδες", δημιουργούν συνθήκες επώασης διαφωνιών και άλλων πραγμάτων μέσα στο κόμμα. Και από την ημιδιάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και από την κατάσταση, για να μην πω "κατάντια" που είπε κάποιος της ΝΔ, σαφώς ωφελείται ο κ. Παπανδρέου».

Tέλος, μιλώντας για τη ΝΔ σχολίασε: «Φοβάμαι ότι στη ΝΔ δεν έχουν καταλάβει τον ιστορικό ρόλο. Τώρα πρέπει όλοι μας να έχουμε τα μάτια ανοιχτά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια