«Οι Αθηναίοι είναι ευτυχείς που ζουν στην πόλη αυτή»

«Οι Αθηναίοι είναι ευτυχείς που ζουν στην πόλη αυτή»

Ικανοποιημένος ο Κακλαμάνης με το έργο που επιτελέστηκε επί δημαρχίας του

«Μήνυμα ξεκάθαρης νίκης στις εκλογές της Κυριακής αλλά και μήνυμα αισιοδοξίας και έμπνευσης σε πείσμα των μεμψίμοιρων που θέλουν την πόλη μας να καταρρέει», έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης στη τελευταία του.... προεκλογική ομιλία στο Σύνταγμα. Ο Ν. Κακλαμάνης αναφέρθηκε επί μακρόν στο έργο που επιτελέστηκε επί της δημαρχίας του λέγοντας: «Πετύχαμε ήδη πάρα πολλά και ταυτόχρονα ξεκινήσαμε ακόμα περισσότερα και ακόμα πιο μεγάλα. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια, μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες που έχει γνωρίσει ποτέ η Αθήνα, αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε ουσιαστικές κοινωνικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές παρεμβάσεις».

«Ρωτήστε τους ηλικιωμένους» είπε «αν είναι ευτυχείς με τις 19 παλιές και 6 νέες Λέσχες Φιλίας. Ρωτήστε τις μητέρες αν αισθάνονται ασφάλεια όταν εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους 93 παλιούς και 6 νέους παιδικούς σταθμούς του Δήμου και στο νέο πολυδύναμο κέντρο για παιδιά με αναπηρία. Ρωτήστε όσους έζησαν αξέχαστες στιγμές πολιτισμού στις 2000 και πλέον παραστάσεις που οργανώσαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Ο Ν. Κακλαμάνης αναφέρθηκε και στη νέα Δημοτική Πινακοθήκη, «το στολίδι του Μεταξουργείου», όπως την αποκάλεσε, αλλά και την ανάπλαση στους δρόμους του Ψυρρή. Ο Ν. Κακλαμάνης μίλησε για την ανακύκλωση, την προστασία των πολυτέκνων και των τρίτεκνων, την παροχή κοινωνικής φροντίδας στους άστεγους και την προφορά σε τροφή, φάρμακα, ένδυση, υπόδηση και φιλοξενία μέσα από τις δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φαρμακείου, της Αγοράς των Αθηνών, της Εστίας των Αθηνών και των περισσοτέρων από 4000 μερίδων φαγητού ημερησίως. «Αυτή είναι η εικόνα της νέας Αθήνας. Γι’ αυτή την Αθήνα εργαστήκαμε και για αυτή την Αθήνα θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε», είπε ο Ν. Κακλαμάνης και συνέχισε «εγώ δεν έχω το ζωνάρι λυμένο για καυγά. Εγώ είχα και θα συνεχίσω να έχω τα μανίκια σηκωμένα για δουλειά».

Αναφερόμενος στις επιθέσεις που δέχτηκε αυτός και η παράταξή του είπε ότι «είμαι υπερήφανος για το επίπεδο που κρατήσαμε παρά τη λάσπη που δεχθήκαμε. Γιατί εμείς έχουμε συνηθίσει σε αντιπαράθεση με επιχειρήματα και όχι με κραυγές. Έχουμε συνηθίσει να δίνουμε μάχες με αξιοπρέπεια και όχι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Έχουμε συνηθίσει να μιλάμε με έργα και όχι με καταγγελίες. Είμαστε υπερήφανοι για την πόλη που ζούμε. Αντέχουμε στα δύσκολά της και παλεύουμε για τα καλύτερα. Άλλοι είναι εκείνοι που νοιώθουν αποστροφή και μιζέρια για την πόλη μας». 
newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια