«Η ΔΗ.ΣΥ. είναι κίνημα κολλητών»

«Η ΔΗ.ΣΥ. είναι κίνημα κολλητών»

Επίθεση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη έκανε η Φωτεινή Πιπιλή


Η βουλευτής της Ν.Δ. σχολίασε τη Δημοκρατική Συμμαχία λέγοντας πως  η Ν. Μπακογιάννη «τουλάχιστον με τις έως τώρα προσχωρήσεις, ότι απλώς έκανε το αναμενόμενο κίνημα κολλητών της. Δηλαδή, ο κ. Κοντογιάννης, ο κ. Σκυλακάκης, όλοι αυτοί που επαγγελματικά ανδρώθηκαν μόνον μέσα της δύναμης της κ. Μπακογιάννη. Αρκεί να ξέρει ο καθένας το βιογραφικό τους».


Σε συνέντευξη της στο Κανάλι 1 του Πειραιά είπε ότι οι κ. Αυγενάκης και Κοντογιάννης θα έπρεπε να επιστρέψουν τις έδρες του στη Ν.Δ. Είπε χαρακτηριστικά: «Αν τώρα έχει επαγγελματικό πρόβλημα και  δεν μπορεί να βρει θέση εργασίας σε εποχή ανεργίας, όπως ο κ. Κοντογιάννης, να έχει το πολιτικό φιλότιμο να παραδώσει  την έδρα. Εκτός εάν θεωρεί ότι  είναι αποκλειστικό του επάγγελμα το να εισπράττει και 6.500 €, όπως παίρνουμε όλοι οι βουλευτές.».

Στην ίδια συνέντευξη επιτέθηκε και κατά των Κιλτίδη και Μαρκογιαννάκη λέγοντας πως«διαχρονικά, εξέφραζαν –γιατί είναι και παλιοί βουλευτές του παλιού, φθαρμένου πολιτικού συστήματος- μία λαϊκή Δεξιά. Ειδικά ο κ. Κιλτίδης, έως πρότινος ήταν εναγκαλισμένος με τον κ. Καρατζαφέρη και το ΛΑΟΣ και ο κ. Μαρκογιαννάκης εκπροσωπεί αυτό το παλιό, ρουσφετολογικό, συντεχνιακό βουλευτικό σχήμα, που υπηρέτησε πιστά, όπως η κ. Μπακογιάννη. Πώς θα βγει τώρα στα κανάλια ή στα ραδιόφωνα να μιλήσει με νεοφιλελευθεριστικές απόψεις; Το θεωρώ σχιζοφρενικό αυτό που συμβαίνει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια